L'hort urbà (El arte de vivir) por Josep María Vallés

L'hort urbà (El arte de vivir) por Josep María Vallés
Titulo del libro : L'hort urbà (El arte de vivir)
Fecha de lanzamiento : June 10, 2016
Autor : Josep María Vallés
Número de páginas : 240
ISBN : 8476285701
Editor : Ediciones del Serbal, S.A.

Obtenga el libro de L'hort urbà (El arte de vivir) de Josep María Vallés en formato PDF o EPUB. Puedes leer cualquier libro en línea o guardarlo en tus dispositivos. Cualquier libro está disponible para descargar sin necesidad de gastar dinero.

Josep María Vallés con L'hort urbà (El arte de vivir)

En aquest llibre es donen unes pautes bàsiques per al cultiu d'hortalisses als balcons i terrasses. Està pensat per als qui vulguin iniciar-se en aquesta apassionant activitat de produir aliments a casa seva. La senzilla explicació de la fisiologia de les plantes facilita la comprensió de les recomanacions i les tècniques que s'hi proposen. Hi trobarem tot all. que cal tenir en compte per a la instal·lació, maneig i planificació de l'hort i també indicacions per produir compost i de com controlar les plagues. La descripció detallada de les hortalisses que s'adapten al cultiu en recipients en completen la informació.

Tot el llibre és, d'una banda, el fruit de molts anys de practicar l'horticultura en una terrassa i, de l'altra, una invitació a aquesta aventura joiosa d'experimentació, aprenentatge, delit i... bones hortalisses.Disponible també en castellà.