Emelie, la nena que no va nèixer (Catalan Edition) por Álvaro Puig de Morales

Emelie, la nena que no va nèixer (Catalan Edition) por Álvaro Puig de Morales
Titulo del libro : Emelie, la nena que no va nèixer (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : July 9, 2018
Autor : Álvaro Puig de Morales
Editor : Álvaro Puig

Emelie, la nena que no va nèixer (Catalan Edition) de Álvaro Puig de Morales está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Álvaro Puig de Morales con Emelie, la nena que no va nèixer (Catalan Edition)

Amelie, una criatura celeste, baixa de l’espai per intercessió d’un bon home per salvar el trist clima d’incomunicació i manca d’entesa entre un pare i un fill. Renaix a la vida, doncs, com una filla més, ve com un far a il·luminar el camí, a donar sentit i a renovar un amor filial que ha anat endinsant-se en el camí obscur i ombrívol del desamor.
Amelie és una nena alegre i desenfadada, conscient de la gran missió que li ha estat encomanada. El seu adveniment té, per això, alguna cosa de “messiànic” i miraculós; entre aquesta missió elevada i la sensibilitat d’una nena de curta edat, se situa el talant especial d’Amelie, la seva enorme sensibilitat cap a l’ésser humà, cap a les seves debilitats i passions.
Tot és extraordinari en Amelie: la seva essència “liminar” entre la consciència d’un savi i la viva curiositat infantil, entre el que és tangible d’un món opac i incomprensible i els espais siderals.
Amelie empren a la Terra un autèntic viatge d’exploració tant dels espais exteriors com de la psicologia humana. Gràcies a la seva mirada aguda i penetrant, senzilla i al mateix temps terriblement nua, acompanya el lector pels escenaris de la vida quotidiana, conferint-los-hi un lluminositat excepcional.
Amelie arrossega el lector, amb la seva delicadesa i les seves reflexions, el porta de la maendinsant-se als racons més profunds de l’ànima, aquesta mateixa ànima que només la mirada més càndida i la paraula ingènua d’una nena poden salvar de l’oblit i fer remuntar fins a la font de l’amor veritable.