L'amor és essència de la vida (Catalan Edition) por Tarek Bin Shahid

L'amor és essència de la vida (Catalan Edition) por Tarek Bin  Shahid
Titulo del libro : L'amor és essència de la vida (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : December 23, 2018
Autor : Tarek Bin Shahid
Número de páginas : 1566

L'amor és essència de la vida (Catalan Edition) de Tarek Bin Shahid está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Tarek Bin Shahid con L'amor és essència de la vida (Catalan Edition)

The líder que va ser cridat per apropar a mi. "Puc ballar amb la seva bella dona, si us plau?" Li vaig dir que hauria de demanar Sue el que va fer i ella va assentir amb el cap.

Hi va haver rialles i comentaris a Noruega mentre la conduïa al pis. Ella va somriure a aquests com ella va deixar el grup i tots sabíem que anava a estar fent alguna cosa més que ballar amb ella. L'única pregunta era el lluny que ho deixaria anar. tot el que es va acostar més a la pista de ball així que podíem veure tot i que la llum era tan baixa que només vam poder veure'ls de tant en tant.

Per iniciar ballar amb absoluta normalitat, la música estava animat i Sue estava movent el seu bell cos sense inhibicions. La seva part inferior del biquini va mostrar com les cuixes bronzejats es van tensar mentre es balancejava els seus malucs i els seus pits es balancejaven sota la petita camisa de tall. Després vam veure per estendre la mà per agafar el pit fora de la seva samarreta mentre ballava i quan ella no li va impedir, tothom va donar a conèixer somriu i assenteix amb el cap. Ells, òbviament, espera molt més per passar.

A mesura que la música es va alentir de nou, van ballar més a prop i que es podia veure la mà de Per anar per dins de la camisa i es va inclinar lluny d'ell com era obvi que estava estrenyent amb força. Ell va tirar d'ella amb una mà darrere de l'esquena i després es va traslladar la seva altra mà des de l'interior de la camisa per descansar sobre el seu estómac pla, llavors lentament va avançar fins a la cintura del seu biquini mentre mirava el seu ple a la cara, gairebé desafiant per aturar la seva mà.

En canvi, ella es va tirar enrere i es va recolzar a l'espatlla i el coll així que no podia veure res, però tots sabíem que la seva mà estava ara en el seu pantaló bikini i ell se sentiria la seva closca. Després d'una estona, van tornar a la barra i els homes abraçats tota la seva vegada amb afecte mentre se'ls va passar. Això em va sorprendre, no estaven en brut o cru com jo hagués esperat.

Sue va tornar a mi i es va arraulir contra mi. Per ara ella estava bastant marejat amb el vi, la música i l'atmosfera per no dir res del que acabava d'experimentar. Li vaig xiuxiuejar i li va preguntar si ho havia gaudit i ella va donar un mmmh suau que em va portar a dir que si. En silenci li vaig preguntar si volia tornar a la nostra botiga o quedar-se i deixar que les coses es desenvolupen i ella va dir "Deixa estada", així que sabia que era còmode perquè les coses segueixin. Vam tenir un codi entre nosaltres que si les coses anaven massa lluny que pogués fer-me saber sense ser massa obvi perquè pogués prendre les millors mesures per treure-la de la situació.